Voor winkels

Uw winkel strak in de lak; de beste reclame
Uw winkelpand is uw visitekaartje. De buitenkant van uw zaak wordt immers als eerste gezien door potentiële klanten. Het is daarom van het allergrootste belang dat uw winkel goed onderhouden is. Wanneer u uw pand volledig in eigen beheer hebt bent u verantwoordelijk voor het schilderwerk. U heeft dan behoefte aan een goed schildersbedrijf wat met u wil meedenken over de mogelijkheden.

Tijd is geld
Uiteraard wilt u dat uw winkelpand goed wordt onderhouden. Schilderswerkzaamheden leveren echter tijdelijk overlast op voor u en voor uw klanten. De kosten gaan immers voor de baten uit. Het is in dat geval zaak dat u met de schilder een plan opstelt waardoor zowel u als de schilder zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan. U zou uw winkel natuurlijk voor een paar dagen helemaal kunnen sluiten, maar dat levert een flinke verliespost op voor uw bedrijf. U kunt uiteraard ook overleggen met het schildersbedrijf van uw keuze of het mogelijk is dat er buiten openingstijden om wordt gewerkt. Houdt u er in dat geval rekening mee dat het tarief voor werkzaamheden buiten de normale werktijden om ook extra hoog zal uitvallen.

De handen ineen slaan
Uiteraard kan je ook met de eigenaren van nabijgelegen winkelpanden overleggen of er wellicht als een collectief een schildersbedrijf in de arm kan worden genomen. Zo ontstaat er zo min mogelijk overlast, en bovendien drukt het de kosten van het schildersbedrijf. Zij hoeven immers minder reiskosten te maken. Er valt op die manier een collectiviteitskorting te bedingen. Daarbij wint een mooi onderhouden winkelstraat aan uitstraling naar de klanten toe.

Een frisse kleur, mee met de tijd
Het kan natuurlijk zijn dat niet alleen uw schilderwerk, maar ook de kleurkeuze van uw winkelpand wat is verouderd. In dat geval is het zaak dat u nadenkt over een andere verfkleur voor uw winkelpand, en dat u dat overlegt met het schildersbedrijf dat u in de arm wilt nemen. Zij zullen graag met u meedenken over een manier om uw winkel tot een stralend middelpunt te maken.