Voor villa’s

Uw villa mooi in beeld
U heeft een bedrijf in een villa. Dat is natuurlijk een prachtig bedrijfspand wat luxe uitstraalt. Het bevindt zich doorgaans in een villawijk of aan de rand van een stad. Daar waar klanten uw bedrijf goed kunnen vinden. Ze verwachten heel wat van u wanneer u in een villa uw bedrijf heeft. In dat geval is het gunstig om het schilderwerk uit te besteden aan een professioneel schildersbedrijf. Op die manier trekt uw villa potentiële klanten aan. Immers; uw villa springt eruit door het mooie onderhoud.

Schilderwerk in de winter
Het loont absoluut om uw villa in de winter te laten schilderen. U profiteert er dan van dat schildersbedrijven in de wintermaanden minder werk hebben. Ze geven u in de wintermaanden aantrekkelijke kortingen, die kunnen oplopen van 5 tot wel 30 procent. We spreken in dat geval van de winterschilder. U kunt de winterschilder uitnodigen voor binnen schilderwerk aan uw villa, maar bij gunstige weersomstandigheden kunt u de schilderswerkzaamheden door de winterschilder ook buiten laten doen.

Werk samen met uw buren
Het schilderwerk aan een villa is een grote klus. Er valt in uw geval korting te bedingen bij een schildersbedrijf. Immers; dit is een klus waar een schildersbedrijf langere tijd mee bezig zal zijn. Helemaal aantrekkelijk wordt het wanneer u een schildersbedrijf inhuurt samen met uw buren. Dit is tevens een goed systeem om het schilderwerk aan uw villa niet uit te stellen. U profiteert samen en de wijk oogt gelijk nog luxueuzer.

De Belastingdienst betaalt mee
Als ondernemer profiteert u van de mogelijkheid om de BTW af te trekken van de winst van uw bedrijf. Schilderswerkzaamheden vallen immers onder bedrijfskosten. Op die manier bent u nog wat voordeliger uit met het noodzakelijke onderhoud aan uw villa.