Voor musea

Uw collectie in een heel nieuw licht
U heeft een prachtige collectie in uw museum. Jaarlijks trekken er duizenden geïnteresseerden door uw zalen heen. U bent zich er dan ook van bewust dat het van groot belang is dat de muren van uw museum goed onderhouden zijn. Immers; een mooi kunstwerk komt het beste tot uiting tegen een neutrale achtergrond die schoon maar tegelijkertijd warm aandoet. Daarom zult u er van tijd tot tijd aan moeten geloven; uw collectie zal moeten plaatsmaken voor de schilder. De schilder zal de aantrekkelijkheid van uw museum verhogen door met een mooie achtergrond uw collectie weer in een heel nieuw licht te zetten.

Een logistieke operatie
Zeker wanneer er veel kunstwerken in uw museum staan en/of hangen zal het schilderwerk aan uw museum vooral een grote logistieke operatie betreffen. Immers; u wilt uw collectie niet blootstellen aan verfdampen, en u moet er niet aan denken dat uw collectie beschadigt door verfspetters. In dat geval zit er niets anders op dan de collectie tijdelijk te verhuizen naar een andere ruimte, of tijdelijk op te slaan tot het schildersonderhoud voorbij is.

Als uw collectie plaats maakt voor de winterschilder
U kunt er voor kiezen om uw museum in de wintermaanden te laten schilderen. U geniet in dat geval van voordeel omdat schildersbedrijven in de winter nou eenmaal minder opdrachten krijgen. Aangezien de werkzaamheden in uw museum grotendeels binnenshuis plaatsvinden zal het voor u aantrekkelijk zijn om te genieten van korting op het schilderwerk. Uw korting kan oplopen van 5 procent tot maar liefst 30 procent. In dat geval blijft de financiële schade door gemiste inkomsten voor uw museum tot een minimum beperkt.