Voor boerderijen

Uw boerderij; schilderwerk voor boerderijen met oog voor historie
U heeft een boerderij voor uw bedrijf. Dan spreken we over een groot pand in een landelijke omgeving. U bent de hele dag met hart en ziel aan het werk in uw bedrijf, soms zit het al generaties lang in de familie. Het pand waarin uw boerderij is gevestigd is dan ook vaak al even zo oud. Veel boerderijen zijn monumentale gebouwen die het landschap tekenen. Hoewel een afbladderende muur erg landelijk aandoet werkt het voor u niet prettig. Uw pand mag dan al jaren oud zijn, u wilt dat uw bedrijf een rijke historie uitstraalt. En die uitstraling verkrijgt u door uw boerderij eens in de zoveel jaar te laten onderhouden door een schildersbedrijf.

Uw boerderij als deel van het landschap
Nederland is zuinig op zijn landschap. De overheid stelt daarom eisen aan uw boerderij. Aan het gebouw maar ook aan de kleur. Uw boerderij mag niet afwijken in het landschap. Daarbij heeft u met uw boerderij te voldoen aan milieu eisen. Die eisen hebben betrekking op uw bedrijfsvoering maar ook op uw boerderij zelf.

Uw boerderij mooi in de lak
Met al het eerder genoemde in uw gedachten mag het duidelijk zijn dat u hoge eisen mag stellen aan het schilderwerk van boerderijen. Het loont om het uit te besteden aan een schildersbedrijf wat niet alleen kennis heeft van uw branche, maar ook van de eisen die van overheidswege aan uw boerderij worden gesteld. Op die manier profiteert u des te meer van het schilderwerk van boerderijen.

Hollands klimaat in uw voordeel
U wil natuurlijk zo min mogelijk kwijt zijn aan dit schildersonderhoud aan uw boerderij. In dit geval zou u kunnen overwegen bepaalde werkzaamheden in de winter te laten uitvoeren door de winterschilder. In de wintermaanden heeft een schildersbedrijf minder werk, maar met ons zachte Hollandse klimaat kunt u ook prima in de wintermaanden uw schilderwerk laten uitvoeren. U kunt dan een korting bedingen die kan oplopen van 5 tot 30 procent van het totale bedrag.