Subsidieregeling

In de winter is er minder werk voorhanden voor een schilder of voor een schildersbedrijf. Dat ligt voor de hand gezien de buitentemperaturen in de wintermaanden. Het is niet altijd mogelijk om een verflaag aan te brengen wanneer het flink vriest of bij extreme kou. Dat gaat dan altijd ten koste van de kwaliteit. Daarom zoeken schildersbedrijven naar mogelijkheden om in de winter toch voldoende werk voorhanden te hebben. Een van mogelijkheden is het verlenen van subsidies voor schilderwerk in de wintermaanden.

De winterschilder
Door een fikse korting te geven op het werk kan de winterschilder u een fikse korting geven op het schilderwerk. Omdat deze kortingen wel kunnen oplopen tot 30% van de totaalprijs is het interessant om daar de nodige informatie over in te winnen. Het schildersbedrijf dat ondanks de uitbreiding in werkzaamheden toch nodig ruimte heeft voor opdrachten in de winterperiode mag zich een winterschilder noemen.

Buiten werken in de winter
Het is voor een winterschilder wel mogelijk om buitenschilderwerk uit te voeren in de winter. De voorwaarden daarvoor zijn op de eerste plaats dat de temperaturen niet te laag zijn en op de tweede plaats dat er gebruik wordt gemaakt van speciale verfsoorten die niet de nadelige gevolgen van lage temperaturen hebben. Het kan dan voor u een ideale gelegenheid zijn om de winterschilder in te schakelen.

Fikse korting in de winter
Het schildersbedrijf zal blij zijn met een offerte voor een opdracht in de winter, zeker als de weersomstandigheden doorwerken in de winter toelaten. Zolang het schildersbedrijf de beschikbare uren kan inplannen zullen ze graag een korting toepassen. Deze korting kunt u als een subsidie beschouwen want het scheelt aanzienkijk is de totale kosten. Hoe die subsidie er uit kan zien kut u overleggen met het schildersbedrijf dat de offerte zal opstellen.

Zie ook:
Subsidie schilder