Onderhoudsschilderwerk

Wat mooi is moet mooi blijven
Een gebouw ziet er pas echt mooi uit wanneer het strak in de lak zit. Echter, door weersinvloeden en intensief gebruik heeft uw schilderwerk flink te lijden. De bestaande verf begint af te bladderen. Deze onderhoudsschilder zorgt ervoor dat wat mooi is ook mooi blijft. Uw schilderwerk ziet er na vakkundig onderhoud weer net zo mooi uit als toen het net was aangebracht.

Het materiaal; een goede basis
Net zoals bij het oorspronkelijke schilderwerk valt of staat alles bij het goede materiaal. Dit geldt niet alleen voor de verfkeuze maar ook zeker voor het gereedschap. Deze twee factoren, in combinatie met de juiste weersomstandigheden, zorgen ervoor dat uw woning door onderhoudsschilderwerk optimaal beschermd blijft tegen weersinvloeden.

Onderhoud als het koud is
In de winter zal een schilder niet buiten kunnen werken. Om toch aan het werk te zijn worden er in deze periode kortingen gegeven. U geniet dan van het voordeel van de winterschilder. Deze kortingen kunnen oplopen van 5 tot wel 30 procent. Het spreekt voor zich dat u de winterschilder overwegend kunt inhuren voor binnenshuis schilderwerk. Dit kan variëren van uw kozijnen weer spic en span maken tot muren sauzen of hele wanden spuiten. U kunt uiteraard ook kiezen om eindelijk uw trap eens te laten opknappen. Aangezien het hier om een arbeidsintensief werk gaat loont het in dit geval extra om de winterschilder in te schakelen. Werkzaamheden buitenshuis kunnen ook door deze schilder worden gedaan, maar dan dienen de weersomstandigheden gunstig te zijn.

BTW aftrek; de fiscus betaalt mee
U kunt nog meer voordeel behalen op de werkzaamheden aan onderhoudsschilderwerk. De BTW op de werkzaamheden is aftrekbaar van de winst van uw bedrijf. Het gaat tenslotte om bedrijfskosten. Op deze manier betaalt de belastingdienst mee aan uw onderhoudsschilderwerk.