Schildersbedrijf Den Haag

U woont in Den Haag en u heeft een schildersklus bij uw huis. Dan kunt u een schildersbedrijf in de arm nemen. En dan bij voorkeur een schilder uit Den Haag of omstreken. U bent er dan van verzekerd dat u een schildersbedrijf treft wat bekend is bij u in de regio. Ze zijn bekend met de diverse woonwijken, de bouwstijl en de gebruikte materialen van de huizen. U bent dus het beste uit met een schilder die thuis is in Den Haag.

Kijken en vergelijken
Wanneer u dan op zoek gaat naar een schilder in Den Haag kunt u gebruik maken van onze offerte service. Hier kunt u een aantal schildersbedrijven terugvinden, inclusief de tevredenheid van hun klanten. Wanneer u zich online heeft georiënteerd kunt u dan offertes opvragen bij de bedrijven van uw keuze. Het beste is om een schilder in te huren met een keurmerk. Schildersbedrijven die zijn aangesloten bij De Betere Schilder leveren u een sluitende offerte, zodat u na de werkzaamheden niet voor een onaangename verrassing komt te staan.

Voordeel in de winter voor u
U kunt ervoor kiezen de schilderswerkzaamheden in de wintermaanden te laten uitvoeren door de winterschilder. Dit is een actie van schilders bij u in de regio omdat ze in de winter minder werkzaamheden hebben. U kunt de winterschilder inhuren met kortingen die oplopen van 5 tot 30 procent op het totale bedrag.

Subsidie; de overheid betaalt mee
Er is vanuit Den Haag goed met u meegedacht wanneer u een schildersbedrijf in de arm wil nemen. U geniet van een korting op het BTW tarief. U betaalt gedurende 2019 het gunstige BTW tarief van 9 procent in plaats van 21 procent. Zo zit uw huis extra voordelig strak in de lak.

Schilder Voorburg
Een schilder in Voorburg
als u het niet te ver zoekt
Wanneer u een schildersklus heeft terwijl u in Voorburg woont kunt u ervoor kiezen om landelijk te zoeken naar een goed schildersbedrijf. Uw neef in Lelystad heeft een heel goed adres voor u bij hem in de regio, het klinkt als een heel goed idee.

Het is echter een beter idee om een schilder te kiezen die bij u in de regio actief is. Op die manier bent u er zeker van dat de schilder korte reistijden heeft en bij u in Voorburg al meerdere schildersklussen heeft gedaan.

Een schilder met kennis van zaken
Een schilder die actief is in en afkomstig is uit Voorburg weet precies waar hij het over heeft. Hij kent de diverse woonwijken in Voorburg en welke bouwstijlen er zijn gebruikt. Bovendien heeft de schilder uit Voorburg kennis van de materialen die gebruikt zijn voor de woningen in Voorburg en de milieu eisen die uw plaatselijke gemeente aan schilderswerkzaamheden stelt.

Een schilder in Voorburg, waar vind u die?
Wanneer u op zoek bent naar een schilder in Voorburg kunt u natuurlijk het internet raadplegen. U vindt er diverse vergelijkingssites waarop lokale schilders hun diensten aanbieden. U kunt er lezen over hun tarieven en de tevredenheid van hun klanten. U kunt echter ook buurtonderzoek doen. Heeft iemand uit de omgeving onlangs schilderswerkzaamheden laten uitvoeren? U kunt zelf de kwaliteit van de werkzaamheden bekijken. Een goede schilder laat zijn visitekaartje altijd achter. En de werkzaamheden zelf zijn nog het beste visitekaartje. Naderhand kunt u gratis offertes opvragen met onze offerte service om de exacte prijzen van uw klus bij deze schilders te gaan vergelijken.

Uw schilderwerk in Voorburg met hulp uit Den Haag
U bent in 2018 verzekerd van een aantrekkelijke korting op uw schilderwerk in Voorburg. U geniet in 2018 nog van een laag BTW tarief op uw schilderwerk. In plaats van het hoge tarief van 21 procent betaalt u nu 9 procent op het totale bedrag. Wilt u nog meer voordeel op uw schilderwerk, dan loont het om uw schilderwerk in de wintermaanden te laten uitvoeren. Schildersbedrijven krijgen minder werk in de wintermaanden. Daarom geven ze u op werkzaamheden die ze in de wintermaanden voor u uitvoeren korting die kan oplopen van 5 tot 30 procent. Daar plukt u de vruchten van. 
Schilder Delft

Delfts vakwerk
U woont in Delft en heeft een huis wat u graag geschilderd wil hebben, of u heeft een bedrijfspand in Delft wat wel een likje verf kan gebruiken. Dan denkt u natuurlijk direct aan Delft’s blauw, maar wellicht heeft u een heel andere tint in gedachten. Het spreekt voor zich dat u voor uw schildersklus een schilder kiest die in Delft werkzaam is. Dit scheelt immers reiskosten en reistijd, en het communiceert ook net wat gemakkelijker. Hij kent de bouwstijlen in Delft en heeft alle vakkennis in huis om uw pand weer zo mooi mogelijk te laten stralen.

Modern of monumentaal
Uiteraard is goed schilderwerk van levensbelang voor elk pand, ongeacht het bouwjaar van het pand. Wanneer u een pand van meer dan twee jaar oud laat onderhouden krijgt u in 2018 korting op de BTW. U betaalt dan slechts zes procent BTW. Het is dus zaak om nog dit jaar gebruik te maken van deze subsidie regeling. Immers; dit jaar geldt het lage BTW tarief, hoe dat volgend jaar is geregeld is nog een groot vraagteken.

Schilder in Delft; kijken en vergelijken
Wanneer u op zoek bent naar een goede schilder in Delft kunt u uiteraard Google erbij nemen. Maar waarom zou u geen gebruik maken van de ervaringen van andere klanten van schildersbedrijven? In dat geval raadpleegt u bijvoorbeeld een vergelijkingssite waarmee u niet alleen ziet welke schildersbedrijven er bij u in de regio actief zijn, maar ook hoe het met de kwaliteit van hun werkzaamheden zit. Echter kunt u ook gebruik maken van onze offerte service om lokale schilders te vergelijken.

Zomer- of winterschilder in Delft
Wanneer u dan uw keuze heeft gemaakt voor een schildersbedrijf is het ook nog een mogelijkheid om te kijken of u gebruik kunt maken van de winterschildersregeling. In dat geval ontvangt u op het schilderwerk wat dan uiteraard hoofdzakelijk binnen zal plaatsvinden een aantrekkelijke korting die wel kan oplopen tot 30 procent.

Prijzen schilder

Een schilder die in de prijzen valt
U heeft een schildersklus en wil een schilder in de arm nemen. U heeft alleen weinig idee wat een schilder kost. In dat geval kunt u natuurlijk online op onderzoek gaan. Waar u dan aan moet denken is dat schildersbedrijven doorgaand geen eensluidend tarief vermelden op internet.

U zult dus zelf moeten kijken; wat is bij de prijs inbegrepen en wat niet? Berekent de schilder voorrijkosten, zijn materialen al mee berekend in de prijzen, hanteert de schilder een uurloon of een loon per project; het zijn allemaal zaken die u van tevoren goed zal moeten navragen om te voorkomen dat u na de schildersklus voor een onaangename verrassing komt te staan.

Schilderen in de winter
U kunt er voor kiezen om in de wintermaanden de schilder te laten langskomen. Immers; in de wintermaanden heeft de schilder veel minder werk. Om die reden is er de winterschilder. De winterschilder biedt u een aantrekkelijke korting op het schilderwerk. Die korting kan oplopen van 5 tot 30 procent op het totale bedrag.

U denkt dan natuurlijk in eerste instantie aan schilderwerk wat binnenshuis moet gebeuren, maar waarom zou u niet kiezen voor schilderwerk buitenshuis. Immers; met het huidige zachte Hollandse winterklimaat kunnen schilderswerkzaamheden ook prima in de winter buiten worden uitgevoerd.

De fiscus betaalt mee
Gedurende 2018 kunt u nog profiteren van een subsidie maatregel van de overheid. In 2018 betaalt u namelijk als particulier voor schilderwerk het lage BTW tarief van 9 procent in plaats van 21 procent. Dat scheelt een flink stuk op de prijzen van de schilder. De schilder zal u maar wat graag in 2018 nog van dienst zijn om dit stuk inkomen binnen te halen, u kunt er uw voordeel mee doen.

Keurmerken schilder
Uw pand weer keurig in de lak
door een schilder met keurmerk
Wanneer u gebruik wil maken van de diensten van een schilder voor het onderhoud van uw pand is het uiteraard van groot belang dat dit onderhoud zorgvuldig gebeurt. U huurt tenslotte het liefste een echte vakman in. Met liefde voor het schilderwerk, en met de nodige expertise. Hoe onderscheid u nou de vakman tussen de beunhazen? Daarvoor is een aantal keurmerken voor de schilder in het leven geroepen. We zullen ze met u bespreken.

AF-erkenningsregeling, als het goed af moet zijn
Het eerste keurmerk dat we willen bespreken is de AF-erkenningsregeling. Dit keurmerk wordt uitsluitend toegekend aan schildersbedrijven die in het bezit zijn van alle bedrijfs- en vaktechnische diploma’s. U heeft met deze regeling de maximale zekerheid over de vakkundigheid en betrouwbaarheid van het AF-erkende bedrijf dat de kwaliteit van uw werkzaamheden, de service aan u en de garantie op het geleverde werk.

Keurmerk Betere Schilder, als u echt beter werk wil
Uiteraard wilt u zekerheid dat u naast het beste schilderwerk ook een eerlijke prijs betaalt waarbij u naderhand niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Aangezien u niet zomaar over één nacht ijs gaat bij de keuze van een schildersbedrijf is er voor u het keurmerk Betere Schilder. Dit keurmerk wordt uitsluitend toegekend aan schilders die u van tevoren een duidelijke, complete en schriftelijke offerte afgeven. Er wordt door de bedrijven die zijn aangesloten bij Betere Schilder gewerkt volgens duidelijke leveringsvoorwaarden. Dit alles zodat u precies weet waar u voor betaalt.

Geen momentopname
De schilders die zijn aangesloten bij de Betere Schilder danken dit keurmerk niet aan een momentopname. Er vindt namelijk voortdurend kwaliteitscontrole plaats. U ontvangt na de werkzaamheden een schriftelijke enquête waarin u kunt aangeven hoe tevreden u bent met de service van de schilder en de kwaliteit van de werkzaamheden van de Betere Schilder.

Garantieregeling

Heb ik garantie op schilderwerk?
Een product wat u koopt, daar wil u zo lang mogelijk van genieten. Dat geldt voor gebruiksartikelen maar ook voor gekochte diensten. De diensten van een schilder zijn natuurlijk ook iets waar u garantie op krijgt. U gaat er immers van uit dat u na professioneel schilderwerk weer jaren tegen een strak gelakt huis aan mag kijken.

Garantie; vraag het uw schilder
U hoopt natuurlijk dat bovengenoemde situatie voor u ook opgaat, maar wat nou als het resultaat tegenvalt. Wat nou als de kozijnen die in de zomer zijn gelakt in de eerstvolgende winter weer beginnen af te bladderen. In dat geval treedt de garantieregeling voor de schilder in werking. Als het goed is heeft de schilder die het schilderwerk voor u heeft gedaan een garantieregeling. In zijn algemene voorwaarden staat opgenomen welke stappen u kunt ondernemen wanneer u ontevreden bent over de geleverde diensten.

Waar heb ik nou eigenlijk garantie op?
Het is goed om van tevoren met de schilder door te nemen op welk deel van zijn diensten u nou precies garantie heeft. Heeft u garantie op de gebruikte materialen en hoe lang geldt die garantie? Op die manier is de kleurechtheid van het schilderwerk in de garantieregeling van de schilder vastgelegd. Geldt de garantieregeling ook op de werkzaamheden van de schilder zelf, ook dat is goed om van tevoren te weten voor u met een schilder zaken doet.

Meer zekerheid met een keurmerk
Wilt u er zeker van zijn dat u een schilder inhuurt met wie het goed zaken doen is, dan kunt u het beste navragen of de schilder een keurmerk hanteert. Wanneer u een schilder inhuurt die hoort bij De Betere Schilder bent u verzekerd van een goede prijs zonder verrassingen en een goede klachtenregeling als het toch anders loopt.

BTW schilder

BTW schilder, iets om uw voordeel mee te doen
Wanneer u als particulier een schilder wilt inhuren krijgt u bovenop het tarief van een schilder te maken met BTW. Normaliter betaalt u bovenop het netto loon 21 procent BTW aan de schilder. De totale kosten van een schilder kunnen daardoor behoorlijk snel oplopen. Gelukkig heeft de overheid voor 2018 een subsidie maatregel in het leven geroepen waardoor u aanmerkelijk goedkoper uit bent.

U kunt gedurende 2018 uw schilderswerkzaamheden nog laten doen voor een laag belastingtarief van 9 procent. Dat voelt u duidelijk in uw portemonnee. U kunt genieten van dit belastingvoordeel wanneer uw woning minimaal 2 jaar oud is. Ook heeft de korting betrekking op werkzaamheden van een schildersbedrijf waar u niet gelijk aan zou denken. Wat dacht u van het schilderen van een dragende houten vloer of een trap. De BTW korting van de schilder heeft betrekking op alle werkzaamheden van een schildersbedrijf tenzij ze te ver van schilderwerk af staan. In geval van bijvoorbeeld het vervangen van kozijnen door een schildersbedrijf betaalt u gewoon het belastingtarief van 21 procent.

Uw huis is al behoorlijk ouder dan 2 jaar
Ook wanneer u een ouder pand wil laten renoveren en eventueel wil laten bijwerken door de stukadoor geniet u van het lagere belastingtarief van 9 procent. Ook het herstellen van schade aan uw woning door de schilder of stukadoor valt onder deze kortingsregeling.

Extra voordeel voor huizenbezitters
Wanneer u schilderwerk wil laten verrichten aan uw woning kunt u genieten van een laag BTW-tarief. Buitenschilderwerk wordt gezien als onderhoud aan de eigen woning. Deze korting wordt automatisch verrekent op de factuur die u van de schilder krijgt. Op die manier betaalt de fiscus dus mee aan uw schilderwerk.

BTW voor u als bedrijf
Wanneer u een schilder zakelijk wilt inhuren wordt de BTW een heel ander verhaal. U betaalt namelijk het volle pond aan BTW aan de schilder als zakelijke klant. U betaalt dus 21 procent BTW. In uw geval kunt u echter schilderswerkzaamheden aftrekken als bedrijfskosten. U kunt de betaalde BTW in dat geval aftrekken bij de belastingaangifte van de winst.